Zizzi info

Bredt udvalg af tøj til plus-sized kvinder

Zizzi skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 399 DKK Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Klarna, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg Zizzi

Zizzi er en online webshop som sælger et udvalg af tøj, sko og tilbehør til større kvinder.

Zizzi skjermbilde
Kjoler fra Zizzi i forskellige designs til plus-sized kvinder

Medlemsfordele

Zizzi har en kundeklub, som du kan blive medlem af og få en masse gode fordele som:

  • Inspiration direkte til din indbakke (e-mail).
  • 100 dages GRATIS returret.
  • En særlig hilsen og tilbud på din fødselsdag.
  • VIP-adgang til tilbud før alle andre.
  • Levering inden for 1 hverdag.
  • -20% velkomstrabat.

Inspiration og guides

Zizzi har en kategori til inspiration, som du kan browse for at få noget inspiration. Der er tre underkategorier, som du kan gennemse her som er Zizzi Studio, Shop the look og Everyday women. De har også en kategori der hedder Guides, men den er ikke god at trykke på. Den får nemlig navigationsbaren til at blive en lys farve, og så kan man ikke længere læse, hvad der står i den.

Massere af tøj

Zizzi er udelukkende en butik for kvinder som er plus-sized, og du kan finde alt slags tøj her som hættetrøjer, kjoler, shorts, undertøj, badetøj og meget mere. De har også et lille filtersystem, som du kan bruge for at tilpasse din søgning.

Zizzi live

Zizzi Live giver dig direkte adgang til masser af tips of tricks til styling og trends. Med en unik live shoppingoplevelse giver deres eksperter dig et indblik i tidens største trends, og du får tips og tricks til styling, pasformer, farver og snit – og meget mere. Du kan også stille spørgsmål til deres eksperter undervejs og shoppe direkte, mens du ser med.

Returret

Du har 30 dages bytte- og returret hos Zizzi, men hvis du er medlem af deres kundeklub, så kan du få returret i 100 dage. Desuden er reurret gratis for medlemmer.

Fri fragt over 399 DKK

Du får fri fragt på ordrer over 399 DKK hos Zizzi, men hvis du vælger leveringsmetoden Click and Collect, så er fragten gratis. Hjemmelevering, eller levering til døren, er aldrig gratis hos Zizzi men koster enten 19 eller 29 DKK.

Besøg Zizzi

Sosiale Medier

Du kan følge Zizzi på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Zizzi

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570301416

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass